Tobago

Velkommen til Tobago

Krystalklart vand, frodig regnskov, endeløse sandstrande – alt er lige inden for rækkevidde og venter kun på dig. Tjek vores #101ReasonsTobago og alle de mange ting, der er at se og opleve på øen. Her er der garanti for uspolerede og storslåede øjeblikke.

Tilbage til naturen

Tobago har den ældste fredede regnskov på den vestlige halvkugle. Under løvtaget er der afsidesliggende søer, majestætiske vandfald og en hel verden af spændende plante- og dyreliv. Man kan vandre eller cykle rundt – men husk at stoppe op og prøve at spotte nogle af øens 230 fuglearter.

Strande i verdensklasse

Tobagos fantastiske kystlinje byder på noget for alle, der elsker sandstrande. Her kan du udleve din øde ø-fantasi ved Englishman’s Bay, få et glimt af de lokales liv i Pigeon Point Heritage Park eller opleve de utrolige muligheder for dykning og snorkling ud fra kysten. Valget er dit.

Smag på Tobago

Tobagos unikke kulturhistorie har udmøntet sig i en enestående blanding af afrikanske, asiatiske, kreolske og europæiske delikatesser – en jordomrejse for din gane. Lad dine smagsløg boltre sig med karrykrydrede krabber og dumplings, eller prøv dagens friskfangede fisk. Deltag i en af øens mange muntre musikgadefester. Tobago deler gerne ud af sin stolte arv.

Vandreture i det fantastiske landskab

Tobago har kuperede områder, frodig regnskov og en fantastisk kystlinje, og mange af øens naturskønne pletter er tilgængelige til fods. Med alt lige fra letfremkommelige kyststier til udfordrende vulkanske bjergstier byder Tobago på noget for enhver smag.

Eventyrlige opplevelser under trekronene

Under Tobagos frodige og smaragdgrønne regnskogstak venter spennende eventyr på deg. Enten du vil utforske den eldste vernede regnskogen på den vestlige halvkule eller nyte en forfriskende dukkert i en avsidesliggende regnskogskulp byr paradisøya på uforglemmelige opplevelser rundt hvert hjørne.

10 eventyr, du ikke må gå glip af

1. Tag med på vandretur gennem Tobagos Main Ridge Forest Reserve
2. Tag en dukkert i de tre skovsøer ved Argyle Falls
3. Se vandets skær på bioluminescent-turen til Bon Accord Lagoon
4. Gå i den vilde natur ved Corbin Local Wildlife Park
5. Tag på fuglekig ved Adventure Farm & Nature Reserve, Miss Mills Trail, Bon Accord Lagoon og mange flere steder
6. Rid på hesteryg langs kystlinjen af Buccoo og ud i brændingen med ’Being with Horses’
7. Se naturens pragt i Scarborough Botanical Gardens
8. Gå en tur gennem plantager med gangbroer og vådområder
9. Oplev de gigantiske læderskildpadders redebygning og udklækning på stranden (marts-september)
10. Tag på en spændende cykeltur gennem det kuperede terræn ved Arnos Vale og Golden Lane

Oplev øens fantastiske dyreliv

Én gang om året velsigner naturen Tobago lidt mere end normalt, når de store læderskildpadder vender tilbage og bygger rede på land. Denne sjældne og rørende begivenhed foregår mellem marts og september, når de blide giganter går i land for at lægge deres æg om natten i ly af mørket – virkelig en oplevelse for livet.
Header
Subject
Body
Footer