Besøg det solrige Florida

Delt billede af hav og rutchebane

St. Petersburg/Clearwater ligger på den solrige halvø, der adskiller den mexicanske golf fra Tampa Bay og byder på 56 kilometer med prisbelønnede og utrolige hvide sandstrande, som vil kunne tilfredsstille alle med hang til sol og strand og et ønske om at gøre afslapning til en kunstart. Vores strande ligger kun 90 minutter fra Orlando og små 30 minutter fra Tampa.
SeaWorld Parks & Entertainment inspirerer og giver sine gæster lyst til at fejre, passe på og leve i et med naturen. Vores forlystelsesparker i Florida, som f.eks. SeaWorld® Orlando & Busch Gardens® Tampa byder på en lang række oplevelser helt tæt på lige fra mødet med forskellige dyrearter, der kalder på udforskning og påskønnelse af naturen, til nervepirrende ture og spektakulære shows.

 

To mænd, som padler stående på et surfbrædt

Et vådt paradis!

Det er noget af en underdrivelse at kalde St. Petersburg/Clearwater for et vådt paradis! Her spiller vandsport en stor rolle i hverdagen. Kite surfing, windsurfing, snorkling, tubing, paddling og cruising på forskellige fartøjer til vands hører til blandt de foretrukne måder at nyde vandet og få et andet perspektiv af områdets strande og vandveje.  Men selvom havnefronten måske nok er den største seværdighed, findes der et hav af andre spændende udendørsaktiviteter lidt væk fra de typiske og mest kendte områder, som kun venter på at blive opdaget.

Busch gardens logo


Med alle sine strande, bugter, vandløb og det fantastiske vejr, er det ingen tilfældighed, at den mest populære aktivitet i St Petersburg / Clearwater er at være enten på stranden eller i vandet.

Tre spækhuggere, som springer i et bassin i en temapark

SeaWorld

I SeaWorld kan du dykke ned i et hav af endeløse eventyr. Lad dig inspirere af TurtleTrek, som byder på verdens eneste 3D-360-oplevelse, der transporterer dig ind i skildpaddens utrolige verden.  Kom i nærkontakt med havet og oplev dyr helt tæt på samt utrolige shows, som f.eks. det multisensoriske Shamu-show One Ocean.  Fordyb dig herefter i rokkens verden, før du svæver, stiger og drejer med hovedet først som en rokke i SeaWorlds Manta-rutsjebane.Billetter til 2 parker – Busch Gardens Tampa + SeaWorld Orlando Få ubegrænset adgang til alle seværdigheder, oplevelser og sensationer i SeaWorld Orlando samt spændende oplevelser i Busch Gardens Tampa Bay i løbet af din ferie.

Prispoint: US$ 129 (voksen) og US$ 121 (barn)

Dalí museet, en bygning med glasentré, som vrider sig op på taget

En pragtfuld samling af rekreative og kulturelle overraskelser!

Hvis man bevæger sig lidt væk fra strandområdet, finder man en pragtfuld samling af rekreative og kulturelle overraskelser blandt områdets 26 samfund. Din rejse kan være lige så varieret og uforudsigelig som du har lyst til med besøg fra den maleriske græske svampefiskeby Tarpon Springs til landsbyen Dunedin med sit skotske præg.

Hvad med at starte med downtown St. Petersburg med sine gennemsnitlige 361 soldage om året og hjemsted for det verdensberømte Dalí Museum, der kan prale af verdens mest omfattende samling af den spanske surrealists kunstværker uden for Spanien. Afslut dagen på Pier 60 på Clearwater Beach, hvor musikere og gøglere samles hver dag for at fejre den smukke og klare solnedgang over bugten.

Busch gardens logo


The Sunsets at Pier 60 Festival er en begivenhed, der finder sted hver aften ved solnedgang på Pier 60 Park i Clearwater Beach. Det er en gratis familie Festival og her kan du se og opleve kunstnere, håndværkere, gøglere og musikalsk underholdning, så længe vejret er godt.

To drenge og tre piger, som kører i rutchebane

Busch Gardens

Alt kan ske i Busch Gardens Tampa Bay med rutsjebaner i verdensklasse, sjov familieunderholdning og uovertrufne møder med eksotiske dyr.  Gå fra nul til gepardfart i den helt særlige rutsjebane til børn, Cheetah Hunt, og fortsæt eventyret med centimeters afstand til verdens hurtigste landdyr i Cheetah Run, et levested helt tæt på. Du kan endda fodre en nysgerrig giraf på Serengeti Safari. Oplev utrolig og levende underholdning sammen i Busch Gardens.
Billetter til 3 parker – SeaWorld Orlando + Busch Gardens Tampa + Aquatica Få ubegrænset adgang til alle seværdigheder og sensationer i SeaWorld Orlando og Aquatica samt spændende oplevelser i Busch Gardens Tampa Bay i løbet af din ferie.

Prispoint: US$ 159 (voksen) og US$ 151 (barn)

Fire personer, som skåler på et tag om natten

Nattetliv

Området St. Pete/Clearwater byder på noget af den bedste inden for nattelivet i Florida fra dansesteder og særlige cocktailbarer i downtown St. Petersburg til ølbryghusene i Dunedin. Nyd den afslappede stemning langs stranden, hvor den smukke solnedgang akkompagneres af skøn livemusik og iskolde drinks! Eller besøg Jannus Live i downtown St. Petersburg og oplev fantastisk livemusik på et hyggeligt og intimt lille udendørs sted.

Busch gardens logo


Jannus Live er et udendørs spillested i downtown St. Petersburg, hvor du opleve et stort udvalg af forskellige talenter som DJs, lokale kunstnere og andre festligheder. Alle shows bliver gennemført uanset om det regner eller er so, for en stor del af gården er overdækket. Men det er ikke så vigtigt for det regner næsten aldrig når der er Jannus Live-arrangementer.

En mor og datter, som klapper en delfin i vandkanten

Discovery Cove

Discovery Cove® Orlando – opdag et sted, der siger mere end ord
Ingen overfyldte steder. Ingen tælleapparater. Forestil dig et sted, hvor du og din familie kan røre ved og svømme med delfiner, dykke med mystiske rokker, snorkle bland tusindvis af eksotiske fisk, fodre tropiske fugle med hånden i voliere med frit flyvende fugle og slappe af på uberørte strande. Få en helt unik all-inclusive oplevelse.Dagspakke til resort med delfinsvømning Indeholder et reserveret 30 minutters møde med delfiner, snorkling med tusindvis af tropiske fisk og rokker i The Grand Reef®, møde med legesyge oddere og nysgerrige egernaber i Freshwater Oasis™, håndfodring af eksotiske fugle i voliere med frit flyvende fugle, afslapning på uberørte strande, flyden langs vores naturskønne Wind-away River, frisklavet morgenmad og frokost og ubegrænsede snacks, drikkevarer med og uden alkohol, aflåste skabe, solfaktor, snorklingudstyr, omklædningsfaciliteter og ubegrænset adgang til SeaWorld® og Aquatica™ i Orlando i 14 dage i træk omkring datoen for din reservation.

Prispoint: Sæsonstart fra US$ 229

Header
Subject
Body
Footer