Vi anvender cookies for at give dig som kunde den bedst mulige oplevelse af vores tjenester. Når du fortsætter, accepterer du brugen af cookies.

Personoplysningspolitik ved udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringPersonoplysningspolitik ved udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring

Goleif overholder Lov om behandling af personoplysninger af 31. maj 2000. Når du køber tjenester/produkter eller registrerer dine oplysninger hos os, giver du samtidig tilladelse til, at vi må behandle oplysningerne til det angivne formål.

Med personoplysninger menes alle oplysninger om en person, som gemmes i en hvilken som helst form. Det omfatter f.eks. dit navn, e-mail- og postadresse, telefonnummer, faktura- og kontooplysninger samt øvrige oplysninger, som du afgiver om dig selv og din familie i forbindelse med, at du opretter en profil eller registrerer dig hos os.
De oplysninger, som du giver til Goleif på websitet, anvendes til administration og for at kunne opretholde en høj service til vores kunder. Oplysningerne anvendes kun til at levere den tjeneste, du har bestilt, forsyne dig med det ønskede produkt, informere om nyheder og konkurrencer, udsende vores nyhedsbrev, udsende markedsføring og tilbud eller give dig andre informationer, som vi mener, kan have din interesse. Oplysningerne anvendes også til statistik og forbedring af websitets indhold og til opdatering af vores databaser.
Personoplysninger, som vedrører kontoinformationer i forbindelse med betaling af vores produkter/tjenester, behandles kun for at kunne gennemføre dit køb og overlades kun til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at gennemføre og administrere din betaling samt for at kunne tage betaling for din booking.

Goleif indgår i en koncern, hvor European Travel Interactive er moderselskab. Goleif forbeholder sig ret til frit at behandle og videregive oplysningerne inden for koncernen. Goleif forbeholder sig ret til frit at overlade oplysningerne til tredjepart ved salg eller køb af virksomheder eller aktiver, eller hvis European Travel Interactive, et andet selskab i koncernen eller aktiver i koncernen erhverves af tredjepart, og personoplysningerne vil være et af de overførte aktiver.

Oplysningerne kan blive delt med vores samarbejdspartnere og andre medvirkende, som arbejder med opgaver for Goleif, f.eks. underleverandører, som har til formål at fuldføre aftalen mellem brugeren og Goleif.

Vi kan endvidere komme ud for at videregive oplysningerne til tredjepart til markedsføring eller for at imødekomme en retslig forpligtelse eller hvis det er et krav i henhold til loven eller en domstolsbeslutning.

Personoplysninger, som du har afgivet til os på websitet, og som ikke vedrører dig selv, f.eks. oplysninger om familiemedlemmer og venner ved booking af tjenester eller medlemskab på tjenesten "Mine sider", bliver kun gemt til dit private formål. Det indebærer, at Goleif ikke anvender disse oplysninger for at tage kontakt med de berørte personer eller på anden måde benytter sig af oplysningerne.

Du er selv ansvarlig for, at oplysningerne opdateres på websitet eller ved at kontakte Goleif. Hvis du vil opdatere og rette afgivne oplysninger eller har spørgsmål eller synspunkter, som vedrører vores tjenester, de oplysninger vi indsamler og dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på adressen www.Goleif.dk.

 

 

Header
Subject
Body
Footer