Brugervilkår for Mine Sider


Vilkår for Mine Sider

Bonusprogrammet ophørte med at eksistere 10. Februar 2014. Hvis du har optjent bonus, kan du benytte din bonus frem til den dato, der står i din profil, dvs. udløbsdatoen for din optjente bonus.
Kontoprogrammet Mine Sider fortsætter, og med en konto på Mine Sider får du rabatter og tilbud på flybilletter og fly+hotel.

Medlemskab af mine sider
Når du registrerer dig som medlem hos os, har du ret til bonus for dine indkøb. Bonussen gælder i ét år fra det tidspunkt, hvor den blev optjent (registreringsbonus gælder 2 måneder fra registreringsdato). GoLeif forbeholder sig ret til at ophøre med bonusprogrammet samt ændre vilkårene for optjening og udbetaling af bonuspoint samt øvrige tjenester, som muligvis tilbydes i forbindelse med bonusprogrammet. Dette gælder også for point, som allerede er optjent. Ændringer/ophør kan ske med omgående virkning. Budjet giver nærmere oplysninger om ændringer/ophør efter forespørgsel. Vi udsender med jævne mellemrum e-mails til de kunder, som er medlemmer hos os med oplysninger, om eventuel optjent bonus.

Velkomstrabat og brug af bonus
Velkomstrabatten du modtager ved oprettelse af din konto kan benyttes som del- eller helbetaling, næste gang du bestiller fly+hotel på Goleif.dk.
Man skal være inlogget på "mine sider" for at kunne benytte eksisterende bonus!
Hvis bonus er højere end købesummen bortfalder overskydende bonus.

Bemærk, at når du skal bruge din tidligere optjente bonus på hotel, gør du det ved at bestille gennem vores kampagneside - det er ikke muligt at benytte optjent bonus ved bestilling via vores hotelfane . Du kan finde kampagnensiden under fanebladet bonus, når du er logget ind Mine Sider. Der kan du nemt og enkelt bestille og vælge mellem 300 000 hoteller i hele verden

Der kan ikke benyttes rabat på tillægsprodukter, såsom forsikringer, konkursdækning, visumbestilling, specialbagage og servicepakke og serviceydelser.

Ændringer/tilføjelser
Vi kan på et vilkårligt tidspunkt foretage ændringer eller tilføjelser til brugerbestemmelserne uden foregående varsel. Ændrede vilkår offentliggøres på webstedet og er herefter gældende for brug af webstedet.

Kontakt
Du er personlig ansvarlig for, at oplysningerne opdateres på webstedet, eller at de opdateres ved at kontakte GoLeif. Hvis du ønsker at opdatere eller rette eksisterende oplysninger, eller hvis du har spørgsmål eller synspunkter, der vedrører tjenesten, de indsamlede oplysninger eller dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på adressen legal@GoLeif.dk

Håndtering af personlige oplysninger
GoLeif følger den svenske Persondataloven, lovnr. 429 af 31. maj 2000. Når du registrerer dine oplysninger på webstedet, giver du tilladelse til, at GoLeif håndterer oplysningerne til de angivne anvendelsesformål.

Med personlige oplysninger menes alle oplysninger om en person, som på nogen måde registreres. Dette omfatter f.eks. dit navn, din e-mail- og postadresse, dit telefonnummer, dine faktura- og kontooplysninger samt andre oplysninger, som du angiver om dig og din familie i forbindelse med oprettelse af en din profil under tjenesten "Mine sider".

De oplysninger, du angiver til GoLeif på webstedet, bruges til administration og for fortsat at kunne yde en høj service til vores kunder. Oplysningerne bruges bl.a. til at kunne levere efterspurgte tjenester og produkter til dig, oplyse om nyheder og konkurrencer, udsende tilbud eller tilvejebringe andre oplysninger, som vi tror, du kan være interesseret i. Oplysningerne bruges desuden til statistik og til at forbedre webstedets indhold samt opdatering af vores databaser.

GoLeif indgår i en koncern med eTRAVELi som moderselskab. GoLeif forbeholder sig ret til frit at håndtere samt videregive oplysningerne inden for koncernen. GoLeif forbeholder sig ret til frit at videregive oplysningerne til tredje part ved salg eller køb af selskaber eller aktiver, eller hvis eTRAVELi, et andet selskab inden for koncernen eller aktiver inden for koncernen opbevares af tredjepart, og de personlige oplysninger bliver en af de overdragne aktiver. Tredjeparter, der kan komme i besiddelse af oplysningerne, vil fortrinsvis være aktører, som tilbyder lignende produkter og tjenester som GoLeif .

Oplysninger vil kunne deles med vores samarbejdspartnere og andre medvirkende, som arbejder på foranledning af GoLeif , f.eks. underleverandører, med henblik på at gennemføre aftalen mellem brugerne og GoLeif.

Desuden kan vi overlade oplysningerne til tredjepart med henblik på opfyldelse af retskrav, eller hvis det er påkrævet i henhold til loven eller retslige vedtægter.

Personlige oplysninger, som du oplyser til GoLeif på webstedet, som ikke henviser til dig selv, f.eks. oplysninger om familiemedlemmer og venner, bliver kun lagret til dit private formål. Dette indebærer, at GoLeif ikke vil bruge oplysningerne for at kontakte de pågældende personer eller på anden vis benytte sig af oplysningerne.

Header
Subject
Body
Footer